Vincze Lilla életmódot váltott, el is költözött a járvány alatt

Vincze Lilla
Vágólapra másolva!
Vincze Lilla a járvány idejére leköltözött a Balatonra, és az ideje nagy részét olyan hobbiknak szentelte, amikre addig nem volt ideje. Már készül a fellépésekre, de nem siettet semmit.
Vágólapra másolva!

Vincze Lilla egy időre hátat fordított Budapestnek, a járvány idejére a Balatonhoz költözött, ami életmódváltással is járt. "Az elmúlt időszakban a járvány miatt igyekeztem minél kevesebb emberrel találkozni, a zenére koncentráltam és a tanulásra. Például a Balatonra is elhoztam a gitáromat, de nyelveket is elkezdtem tanulni, olvastam, filmeket néztem és olyan témáknak is tüzetesebben utánajártam, mint a csillagászat vagy az űrkutatás. A karantén alatt főként ez inspirált. Persze Morzsi kutyámról sem szabad elfeledkezni, vele egyetlen nap sem lehet unalmas, mindig mozgásban tart" – mesélte a Metropolnak.

Vincze Lilla Forrás: MTVA

"Jelenleg nem látok más kiutat a járványhelyzetből, csak az oltást. Hiszek az orvosok szakértelmében, én is megkaptam már mindkét oltásomat, és lekopogom, nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást. Bízom benne, hogy szép lassan minden visszatér a régi kerékvágásba, újra élvezhetjük a szabadságunkat, és együtt énekelhetünk a koncerteken. Ehhez pedig fontos a mértékletesség, visszafogottság és a beoltottak számának növekedése" – tette hozzá A Dal zsűrijében is látható énekesnő.