Nem lehet többé egyedül látogatni New York egyik látványos épületét

Seen Around - September 15, 2020 - New York Fashion Week: The Shows arts culture and entertainment Horizontal FASHION
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 15: A view of digital displays at The Vessel at Hudson Yards New York Fashion Week: The Shows at Hudson Yards on September 15, 2020 in New York City. Dia Dipasupil/Getty Images/AFP (Photo by Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A  New York-i Hudson Yards Vessel épületegyüttes négy hónap után nyit ki újra több öngyilkosság után. Egyedül azonban nem lehet majd látogatni a látványosságot.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt egy évben három látogató ugrott le a több mint 45 méter magas, egymásba kapcsolt lépcsőegyüttesről. Az új biztonsági terv három elemet tartalmaz a látogatók védelme érdekében - írja a Fox News.

Forrás: Hans Lucas via AFP/Nicholas Orchard / Hans Lucas/Nicholas Orchard

A vendégeknek ezentúl legalább kétfős csoportokban kell majd érkezniük,

mely jelentősen növeli majd a biztonságban megélt élményt. A biztonsági személyzet számát megháromszorozzák és a szűrési eljárásra is nagyobb figyelmet fognak fordítani, hogy észleljék a magas kockázatú videlkedésmódot is. Utóbbiban részt vesz Lady Gaga mentál-wellness szervezete is a problémás kiskorúak segítésére.

Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Dia Dipasupil

A tulajdonosok célja, hogy olyan biztonságos legyen minden látogatás, amilyen csak lehet. A három öngyilkos korábban egyedül érkezett.

A Hudson Yards Vessel 2019 márciusában nyitott és két és fél millió látogatója volt már,

mielőtt a januári bezárás mellett döntöttek.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!