Újabb érdekességek derültek ki a Google Pixel 6-ról

Google Pixel 6 szivárgás
Vágólapra másolva!
120 Hz-es kijelző, Google rendszerchip és 5000 mAh-s akkumulátor jellemezheti a következő Google okostelefont.
Vágólapra másolva!

Folyamatosak a szivárgások a Google következő, Pixel 6 és Pixel 6 Pro okostelefonjairól. Érdemes azonban az információkat és a kiszivárgott képeket fenntartásokkal kezelni, elvégre a bemutató csak októberre várható, addig pedig bármi változhat.

Forrás: onleaks

A jól értesült források szerint mindenesetre a Google a saját Whitechapel lapkáját használja majd az új Pixel készülékekben. Ez állítólag a Samsunggal közösen megtervezett chip, 5 nm-es technológiával készül, és a Snapdragon 870 teljesítményét hozza majd. Rekordokat tehát nem dönt majd a Google, inkább a gépi tanulásra koncentrál, valamint a szoftveres optimalizációkra.

Ilyen téren egyébként a Pixel 5 is példamutató, hiába az átlagnál gyengébb hardver, a használati élmény rendre jobb, mint a kétszer, háromszor annyiba kerülő okostelefonokon. Max Weinbach egyébként azt is tudni véli, hogy a Pixel 6-ba full HD+ felbontású kijelző kerül, 120 Hz-es képfrissítéssel. A Pixel 6 Pro pedig már QHD+ felbontású panelt kaphat. Az akkumulátorok kapcsán 5000 mAh-s kapacitást emlegetnek.