Tóth Vera: Otthon bőgtem a nagy semmiben

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Vera mára teljesen felépült a koronavírusból, újra edzeni jár.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő megmutatta magát edzés közben, és arról is beszámolt, hogy tért vissza a sportoláshoz. "Szép fokozatosan tértünk vissza, és ezalatt az idő alatt megélt belső vívódások is kezdenek eltűnni, hisz nekem a mozgás most már olyan, mint a levegő. Amikor a megbetegedésem után el lettem tiltva a sporttól, elővigyázatosság miatt, összedőlt a világ. Az egyetlen mentsváram volt a hosszú, sötét hónapok alatt, míg a végtelen türelmet gyakoroltam. Soha nem hittem volna, hogy azért fogok hisztizni, toporzékolni, mint egy őrült, mert nem mehetek futni, vagy a megszokott edzéstervemet nem folytathatom két hónapig" - írta a rajongóknak.

"Úgy érzem, a testem most a legfogékonyabb, meggyógyult és a lelkemnek is kell ez a kikapcsolódás. Nagyon hálás vagyok az edzőmnek, hogy türelmes volt velem, és ennyire szakszerűen vezetett vissza a mozgásba, és amikor otthon bőgtem a nagy semmiben, akkor is erőt adott, még a telefonon keresztül is.

De szerencsére a testem hálás minden mozdulás miatt, így szépen formálódik. Most már tudom, hogy nem lehetek magammal ennyire szigorú, el kellett engedni a démonokat. Tényleg fontos ez nekem. Test és lélek harmóniája, az összes leadott kiló utáni hála, a játék önmagammal, mire vagyok még képes, az önbizalom, a kitartás mind-mind a sportnak és Reginának köszönhető. Mozogjatok ti is, ha tehetitek és egészségetek megengedi, hisz az egyik legjobb útitárs az életben" - árulta el.