Mourinho kibékült azzal a focistával, akit korábban elzavart Manchesterből

fbl Horizontal
José Mourinho és Henrikh Mkhitaryan nem jöttek ki jól egymással a Manchester Unitednél
Vágólapra másolva!
Az AS Roma csapatát a következő szezontól irányító José Mourinho rendezte viszonyát a klub egyik legjobb játékosával, Henrikh Mkhitaryannal, akivel a Manchester Unitednél töltött időszaka alatt került konfliktusba. A portugál edző a hírek szerint fontos szerepet szán az örmény futballistának a következő idényben.

A Football Italia megírta, hogy Mkhitaryan jövője bizonytalanná vált a Roma csapatánál, amikor kiderült, hogy Mourinho lesz az olasz együttes következő edzője. A hírek szerint a portugál tréner azonban meggyőzte a középpályást, hogy új szerződést írjon alá a klubnál.

Mkhitaryan korábban Mourinho játékosa volt a Manchester Unitednél, és annyira nem jöttek ki jól egymással, hogy a futballista inkább az Arsenalba igazolt.

Később a Roma játékosa lett, és most újra együtt dolgozhat korábbi edzőjével, aki a támogatásáról biztosította és marasztalta a játékost, mondván, fontos szerepet szán neki a jövőben.

José Mourinho és Henrikh Mkhitaryan nem jöttek ki jól egymással a Manchester Unitednél Forrás: AFP/Nikolay Doychinov

Mkhitaryan 34 olasz bajnoki mérkőzésen 13 gólt szerzett a Roma színeiben az előző idényben, így fontos szerepet játszott abban, hogy a csapat bejusson az UEFA által újonnan létrehozott Európai Konferencia Liga elnevezésű versenysorozatba.

A hírek szerint a Roma csapatában a sokoldalú labdarúgó középpályásként vagy előre tolt csatárként is játszhat majd a Mourinho által kedvelt 4-2-3-1-es taktikai hadrendben a következő szezonban.