Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tizenegy évvel fiatalabb kolléganőjével jött össze az ismert színész

Viacom Winter TCA Panels and Party GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
PASADENA, CA - JANUARY 13: Jason Sudeikis attends the Viacom Winter TCA Panels and Party on January 13, 2017 in Pasadena, California. Joshua Blanchard/Getty Images for Viacom/AFP
Vágólapra másolva!
Jason Sudeikis összejött Keeley Hazell modellel, miután a menyasszonya és gyerekei anyja, Olivia Wilde otthagyta Harry Styles miatt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, hét év jegyesség és két gyerek után szakított Olivia Wilde és Jason Sudeikis, azóta pedig előbbi már el is költözött tíz évvel fiatalabb szerelméhez, Harry Styleshoz.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis még együtt Forrás: AFP/Justin Tallis

Közben Sudeikis is hasonló irányba mozdult, a nála tizenegy évvel fiatalabb modellel, Keeley Hazellel jött össze – erősítette meg egy ismerősük a People magazinnak, miután a lap fotókat is közölt a párról.

"Már egy ideje randiznak. Egyszerűen jól érzik magukat, egyelőre nincs köztük semmi komoly" – mondta a forrás.

Keeley Hazell Forrás: Instagram/Keeley Hazell

Sudeikis és Hazell között már régóta volt plátói kapcsolat, a színész állítólag jelenlegi vígjátéksorozata, a Ted Lasso Keeley nevű karakterét is a modellről nevezte el, de őt még Juno Temple játszotta – azóta viszont egy másik szerepben maga Hazell is megjelent a szériában.

Sudeikist időközben egyébként a Családi üzelmek-beli partnerével, Jennifer Anistonnal is összehozták a lapok, de ez csak pletykának bizonyult.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről