Gulácsi Péter és Willi Orbán visszatértek a nyaralásból, megkezdték a felkészülést a szezonra

DFB Cup Final 2019 RB Leipzig-FC Bayern Munich 0-3. Club Cup Sports Sports jersey 19.18 Database Cup competition Men FINAL Match match Muenchener Team sport Cup FOOTBALL club Football Player Club Jersey Club Dress teamsports DFB Pokal DFB Cup Cup Final SP
Gulácsi Péter és Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott játékosai
Vágólapra másolva!
Willi Orbán és Gulácsi Péter személyében edzésbe állt az első két olyan labdarúgó az RB Leipzigben, akik részt vettek a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

A válogatott légiósok háromhetes pihenőt kaptak a csoportkörös Eb-búcsú után egyesületüktől, kedden viszont már megjelentek a tréningen.

"Régóta vagyok a klubnál, tudom, mit vár az edző, és ismerem a Bundesligát"

- jelentette ki Willi Orbán. "Elöl akarok járni a munkában, jó teljesítményre törekszem, és vezetni akarom a fiatalabbakat a védelemben" - szögezte le a gyakorlás után.

Gulácsi Péter és Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott játékosai megkezdték a felkészülést a következő szezonra Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frank Hoermann/Sven Simon

A 28 éves magyar játékos kifejtette, utálnak veszíteni, és ambíciózus célokat fogalmaznak majd meg a következő szezonra.

- tette hozzá.

A bajnoki ezüstérmes Leipzig harmadik magyarja, Szoboszlai Dominik - aki sérülés miatt kihagyta az Eb-t - szombaton mutatkozott be új csapatában a holland AZ Alkmaar elleni felkészülési mérkőzésen.