Fordítva, egy iPhone-nal is tölthető az Apple MagSafe akkucsomagja

Apple MagSafe akkucsomag
Vágólapra másolva!
Megkapták az első megrendelők a 40 ezer forintos akkucsomagot, amely a jelek szerint iPhone-ról is tölthető.
Vágólapra másolva!

Kis kapacitása miatt nem ígér túl sokat, de azért tud pár trükköt az Apple 40 ezer forintos, MagSafe akkumulátorcsomagja, amelyet arra találtak ki, hogy mágnesekkel egy iPhone 12 modell hátlapjára rögzüljön, és némi extra üzemidőt biztosítson.

A termék már el is jutott az első megrendelőkhöz, Steven Russell pedig egy rakás fotót tett közzé a termékről. Az akkucsomag kemény műanyag burkolatot kapott, igen vaskos, kicsit sem mondható trendinek egy iPhone egy ilyen kiegészítővel. Cserébe viszont ha egy minimum 20 wattos töltőt dugnak az akkucsomagba, akkor azt és az iPhone-t is egyszerre lehet tölteni (ilyenkor 15 wattal tölti a rendszer a mobilt, hordozás közben 5 wattal).

Apple MagSafe akkucsomag Forrás: steven russell

Az akkucsomag iPhone-ok mellett vezeték nélküli töltést támogató AirPodsok töltésére is alkalmas, de az Apple Watch okosórákkal nem boldogul. Maga az akkucsomag MagSafe töltővel és Qi töltőpaddal sajnos nem tankolható fel. Furcsa mód egy iPhone azonban fel tudja tölteni, fordított vezeték nélküli töltéssel, akkor, ha egy töltőhöz csatlakozik a mobil.

A MagSafe akkucsomag kezeléséhez az iOS 14.7-es, legújabb frissítés telepítésére is szükség van. Belülről pedig így néz ki: