Napokig nem lesznek elérhetőek a Vodafone egyes ügyintézési szolgáltatásai

népszerű márkák galéria, vodafone
09 May 2018, Germany, Duesseldorf: The Vodafone logo in front of the headquarters of Vodafone Germany. Vodafone plans to buy large parts of the British broadband provider Liberty Global, among them the German cable network operator Unitymedia. According to Vodafone, the two companies agreed on a buying price of 18.4 billion euros. Photo: Federico Gambarini/dpa
Vágólapra másolva!
A Vodafone felhívja az ügyfelei figyelmét arra, hogy 2021. július 24-28. között mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelei kiszolgálása megújul, ezzel összefüggésben a legtöbb mobilos értékesítési és ügyintézési folyamatban rövid szünetet tartanak.
Vágólapra másolva!

A Vodafon a digitalizáció mellett elkötelezett szolgáltatóként kiemelten fontosnak tartja, hogy ügyfeleinknek most és a jövőben is a lehető legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálást tudja biztosítani - mobil, illetve vezetékes szolgáltatásaikat bármely, számukra kézenfekvő felületen egyszerre tudják intézni, a nap bármely szakában, akár ügyintéző segítsége nélkül. Ennek érdekében folyamatos fejlesztéseket valósít meg, tájékoztat arról a vállalat.

Illusztráció Forrás: AFP/Federico Gambarini

Így július 24-28. között a cég ügyfeleinek nem lesz lehetőségük a szokásos ügyintézésre, ezért a vállalat arra kéri ügyfeleit, hogy szükséges teendőiket intézzék el még az ügyintézési szünet előtt.

A Vodafone kiemelte, hogy a hívások indítása és fogadása, az SMS küldés és fogadás és az adathasználat, valamint a vezetékes TV és internet szolgáltatás ezalatt az időszak alatt is zavartalanul működik.

Július 24-28. között az alábbi mobil előfizetéshez kapcsolódó folyamatok nem lesznek elérhetőek:

• webshop, online megrendelés (új szolgáltatás, vagy meglévő előfizetői szerződés módosítás)
• adat és egyéb kiegészítő opciók vásárlása
• számlázással kapcsolatos ügyintézés
• új előfizetés, meglévő előfizetés módosítása (szerződéshosszabbítás, tarifacsomagváltás)
• készülékkel kapcsolatos ügyintézés (szerviz, kárrendezés, új biztosítás kötése)
• mobilvásárlás (autópálya matrica, parkolás, lottó stb.)

Továbbá a vállalat arra kéri ügyfeleit, hogy gondoskodjanak arról, hogy erre az időszakra megfelelő mennyiségű adattal rendelkezzenek, illetve fizessék be esedékes számláikat legkésőbb július 23-án, a nap végéig.

Az ügyintézési szünet alatt erre csak postai csekkel és átutalással lesz majd lehetőségük.

2021. július 24. után a korábban jól megszokott oldalon található számlák már nem lesznek elérhetőek. A vállalat arra kéri ügyfeleit, hogy amennyiben szükségük van a számlákra, látogassanak el az oldalra és töltsék le azokat.