Az ágyneműtartóban találták meg a rendőrök a szökött férfit

ágyneműtartó bűnöző elfogás Cegléd
Vágólapra másolva!
Egy ceglédi lakásban egy ágyneműtartóban találtak meg a rendőrök egy férfit, aki levágta magáról az elektronikus nyomkövetőt. H. ernő azt mondta, ha nem kapják el Horvátországig ment volna, ahol két nő várta.
Vágólapra másolva!

A 41 éves ceglédi férfi elektronikus nyomkövetővel kiegészített bűnügyi felügyeletét július 1-én rendelte el a Pesti Központi Kerületi Bíróság - írja a Police.hu. A közlemény szerint az eszköz először mozgást észlelt augusztus 9-én reggel, majd rongálódást jelzett. A GPS jel alapján meghatározott koordináták egy Patak utcai címre irányították a ceglédi járőröket. A háznál a férfi lánya azt mondta, hogy az apja meglátogatta ugyan, de nem sokkal azelőtt taxiba ült és elment.

A rendőrök azonban - élve a gyanúperrel - inkább átkutatták a lakást, és

az egyik szobában lévő fekhely ágyneműtartójában rejtőzve megtalálták a szökött férfit.

A késsel levágott és eldugott nyomkövető eszköz pedig az udvarról került elő.

Két nő várta Horvátországban

H. Ernőt előállították, kihallgatásán először azzal magyarázta tettét, hogy összeveszett testvéreivel és vissza akart menni a börtönbe. Az ágyneműtartóba is azért bújt, hátha nem találják meg a rendőrök és akkor „jó sok ítéletet fog kapni". Később azonban azt is hozzátette,

ha nem mentek volna érte a rendőrök, egészen Horvátországig menekült volna,

ahol két nő várta.

Az ágymenűtartóban találták meg a rendőrök H. Ernőt Forrás: police.hu

– Az őrizetbe vett 41 éves férfi ellen fogolyszökés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya – olvasható a rendőrség közleményében.