A demokraták két vesztesre bízták a párt vezetését

Kamala Harris, Joe Biden, V4NA
Joe Biden amerikai elnök és Kamala Harris alelnök népszerűsége egyre csak csökken
Vágólapra másolva!
Joe Biden és Kamala Harris jó párost alkottak ahhoz, hogy legyőzzék Donald Trumpot a 2020-as választások során, azonban az eddigi történések azt mutatják, hogy ezen túl valódi célt nem szolgálnak. A demokraták két vesztesre bízták az irányítást, akik a teljes pártot lerántják magukkal - írja a National Review.
Vágólapra másolva!

Az egyik legnevesebb amerikai konzervatív lap szerint pániküzemmódba kapcsolt a demokrata párt. Amióta Joe Biden átvette az elnöki széket januárban, azóta görcsösen próbálják megvalósítani minden elképzelésüket, ráadásul egyszerre, hiszen reális esély van rá, hogy a következő elnöki választásokon vereséget szenvednek.

A National Review szerint a demokraták Donald Trump elnöksége alatt minden energiájukat arra fordították, hogy eltávolítsák őt, eközben pedig más tevékenységet, mint például tervezést és felkészülést, nem folytattak.

Ez most úgy tűnik, megbosszulja magát.

Joe Biden egyre öregebb és inkompetensebb, Kamala Harrist pedig még saját pártján belül sem szeretik, és még a demokrata előválasztáson is alig tudta elérni a 3 százalékot. Ha a demokraták a Biden-Harris páros megválasztása után nem is érezték, most már minden bizonnyal tudatosult bennük, hogy két veszteshez kötötték a párt sorsát.

Joe Biden amerikai elnök és Kamala Harris alelnök népszerűsége egyre csak csökken Forrás: V4NA

Egyre gyakrabban felmerül az aggodalom azzal kapcsolatban is, hogy Biden mentális állapota gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy el tudja látni az elnöki feladatokat. Az is bizonyos, hogy már a demokrata párton belül is nő azoknak az embereknek a száma, akik eltávolíttatnák Bident. Azonban a távozása sem oldaná meg a demokrata párt gondjait, hiszen Biden helyére Harris lépne,

akiről csak az amerikaiak 19 százaléka vélekedik pozitívan, miközben 36 százalékuk "nagyon negatív" véleménnyel van róla.

A demokratáknak viszont hamar megoldást kell találniuk erre a problémára, mivel Biden 82 éves lesz a következő választásokra, Harris pedig semmit nem tesz annak érdekében, hogy növelje népszerűségét.