A budapesti dugókról próbálja elterelni a figyelmet az atlétikai vb ellehetetlenítésével Karácsony

Vágólapra másolva!
A budapesti dugókról próbálja elterelni a figyelmet Karácsony Gergely főpolgármester azzal, hogy vissza akarja vonni a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezéséhez adott hozzájárulást - közölte Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője csütörtökön a közmédiával. A főpolgármester hatalmas dugókat okozott a nyár közepén az amúgy a nyaralások miatt üres fővárosban, azzal, hogy majdnem két évig nem csinált semmit, aztán minden felújítást egyszerre indított el. Most pedig már nem is foglalkozik mással, csak a Gyurcsány-show-val: a baloldali előválasztási bohóckodással. Szerdán a nylít utcán kinevetett egy autóst, aki arra panaszkodott, hogy másfél órába telik hazajutnia a munkából.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, Karácsony a Demokratikus Koalíció ez irányú javaslatát követően közösségi oldalán bejelentette: kezdeményezni fogja a Fővárosi Közgyűlésnél, hogy a főváros vonja vissza a 2023-as Atlétikai Világbajnokság megrendezéséhez szükséges hozzájárulását.

Többek szerint a váratlan lépés egyfajta figyelemelterelés, a főpolgármester azt szeretné elérni, hogy az emberek ne a budapesti dugókról beszéljenek.

Hasonlóan vélekedik Mráz Ágoston Sámuel is, aki szerint Karácsony Gergely bajban van, mert az előválasztási kampány ellenére sem emelkedik a népszerűsége.

- emelte ki, hozzátéve, a helyzet csak romlani fog az iskolakezdéssel.

Hatalmas dugók alakulnak ki nap mint nap a fővárosban, a főpolgármester mellőzné a témát Fotó: Polyák Attila - Origo

"A főpolgármester azzal, hogy egy korábbi ígéretét szegi meg, a hitelességét áldozza fel, hogy ne a számára kellemetlen témákról legyen szó. Emellett árt a főváros gazdaságának és az előválasztási kampány érdekében magára haragítja a választókat" - értékelte a fejleményeket az elemző.

Véleménye szerint az "elterelési hadművelettel" sem sikerül majd feledtetnie a dugókat, mert azok idegesítik a fővárosiakat, akik felelőst keresnek emiatt. "A budapestiek a választásokon a dugókra emlékeznek majd, nem a világbajnoksággal fognak foglalkozni" - mondta Mráz Ágoston Sámuel.

Emlékezetes, hogy a főpolgármester szerdán kinevetett egy autóst, aki arról panaszkodott,hogy másfél óra hazajutni a munkából a hatalmas dugóban, amit Karácsony okozott.

A Mandiner éppen Karácsony Gergely kampánybohóckodásán forgatott, amikor egy autós kiszólt a kocsijából Karácsonynak, hogy

Karácsony egyik kísérője cinikusan azt mondta az autósnak, hogy szálljon ki a kocsiból, mire a főpolgármester lelkesen felnevetett.

Ahogy arról többször beszámoltunk, a nyár kellős közepén, amikor szinte üres a főváros, Karácsony Gergelyéknek sikerült hatalmas dugókat csinálni Budapesten. Az iskola még csak most kezdődik majd, akkor nyilvánvalóan tovább romlik a helyzet.

A főpolgármester tehetetlensége, a dilettáns útlezárások miatt a főváros gyakorlatilag működésképtelenné vált.

A DUGÓK LEGFŐBB OK, HOGY A BALOLDALI FŐVÁROSI VEZETÉS 2019 ÓTA GYAKORLATILAG SEMMIT SEM CSINÁLT, ÉS A FELÚJÍTÁSOKAT EGYIDŐBEN INDÍTOTTA EL.


Eközben Karácsony Gergely Budapesttel már nem is foglalkozik, gyakorlatilag csak a Gyurcsány-show-val, a baloldali előválasztási színjátékban játszott szerepével foglalkozik.