Ingyen kérhető a Saints Row: The Third Remastered

saints row the third remastered videojáték
Saints Row: The Third Remastered
Vágólapra másolva!
Késő délután egy másik cím is elérhetővé válik a PC-sek számára.
Vágólapra másolva!

Az előzetes híreknek megfelelően bemutatkozott a Gamescom játékkiállításon a Saints Row rebootja, a 2022. február 25-én megjelenő rész némileg földhöz ragadottabb stílusban, de továbbra is nevetséges és szórakoztató formában kíván életet lehelni a jó ideje szunnyadó játékszériába. Aki nem ismerné a sorozatot, a Saints Row eredetileg a GTA klónja volt, ám az idő múlásával a fejlesztő Volition abszurd irányba vitte el, a valóságtól való teljes elrugaszkodással és humorral dobta fel és tette egyedivé.

Az új rész számítógépes változata egy ideig kizárólag az Epic Games Store-ban lesz kapható, az érdeklődés maximalizálása érdekében pedig a bolt egy héten át (2021. szeptember 2. délután 5 óráig) ingyen osztogatja a tavaly májusban megjelent Saints Row: The Third Remasteredet. A címéből sejthetően ez a harmadik rész felújított változata, tartalmazza a játékhoz megjelent összes DLC-t is.

Végül a számítógépes játékosok nem csak a Saints Row-t kérhetik a kérdéses időpontig a bolttól, csütörtök késő délutántól a múlt héten már beharangozott Automachef is ingyenessé válik. Ez egy robotizált konyha irányítását bízza a játékosra, erőforráskezelésre épülő puzzlejátékról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!