Krausz Gábor: A kistesó érkezését is a sorsra bízzuk

Krausz Gábor és Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor jelenleg a Totemben látható, de forgatott a Séfek Séfével is, miközben felesége a Sztárban sztár leszek! adásain dolgozik. Nem egyszerű logisztikai szempontból az életük, de a séf szerint fontos, hogy az énekesnőnek az anyaság mellett a karrierjére is legyen ideje.
Vágólapra másolva!

"Nincs megbeszélve a felosztás, közös naptárunk van. Szerencsére van segítségünk, illetve most neki van több munkája, így én otthon tudok lenni Hannarózával. Nem hiszek abban, hogy egy nőnek az anyaság miatt fel kéne adnia a karrierjét, és nem is szeretném, ha Gabi így tenne" - mesélte Krausz Gábor a hot!-nak.

A séf a lapnak mesélt arról is, hogyan élte meg a Totem forgatása alatt a családja hiányát. "Szörnyű volt. Előtte folyamatosan együtt voltunk hármasban.

Amíg a többiek a tűz körül mulattak, nekem hiányzott, hogy nem Gabi énekel. Elég sűrűek voltak a napjaim, lefoglaltak, így kevesebb időm volt gondolkodni, viszont a feleségemnek sokkal több ideje volt erre, mint előtte. Átéreztem a fájdalmát! Az volt a legnehezebb az egészben, hogy nem tudtunk kommunikálni" - részletezte.

Most újra hármasban vannak, tökéletese a boldogság. Joggal merül fel a kérdés, nem vágynak-e arra, hogy Hannarózának kistestvére legyen.