Lewis Hamilton nőies ruhában jelent meg a Met-gálán – fotó

Lewis Hamilton Bámulatos ruhakölteményekben pózoltak a sztárok a 2021-es MET-gálán: fotógaléria
Lewis Hamilton
Vágólapra másolva!
Nőies ruhában jelent meg a New York-i Met-gálán Lewis Hamilton hétszeres világbajnok Formula–1-es pilóta, aki olyan radikális baloldali szervezeteket támogat, mint az LMBTQ-mozgalom és a BLM. Hamilton júliusban pedig a magyar gyermekvédelmi törvény elfogadása miatt tiltakozott, noha valószínűleg annak a szövegét el sem olvasta.
Vágólapra másolva!

2021-ben is megrendezték a Met-gálát, amelyen a világ leghíresebb személyei gyűltek össze, művészek, sportolók, politikusok és lobbisták. A New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum Costume Institute-ja, azaz divatért felelős részlege minden évben hatalmas gálát rendez az intézményben.

Az idei Met-gálán jelen volt Lewis Hamilton hétszeres világbajnok Formula–1-es pilóta is, aki ezúttal nőies ruhát öltött magára – írja a Nemzeti Sport.

A fekete zakója alatt fehér átlátszó inget viselt, a nadrágját pedig egy fehér fátyolos függönyhöz hasonlító szoknyával takarta le.

Hamilton vélhetően ezzel akarta felhívni magára a figyelmet.

A pilóta elkötelezte magát az olyan radikális baloldali szervezetek mellett, mint az LMBTQ-mozgalom és a Black Lives Matter (BLM).

Idén júliusban a Magyar Nagydíj előtti futamon a gyermekvédelmi törvény ellen tiltakozott, hazugságot állítva arról. Valószínűleg a törvény szövegét el sem olvasta.

A BLM mellett is több alkalommal kiállt, noha a szervezetet korrupcióval és fehérellenességgel vádolják.

Lewis Hamilton rendszeresen tetszeleg az elnyomott színes bőrű celeb áldozati szerepében, de a valóság ezzel szemben az, hogy ő minden idők leggazdagabb brit állampolgárságú sportolója,

a vagyonát a Forbes 2020-ban 224 millió fontra becsülte. Ez közel 92 milliárd forintnak felel meg, ennyit az elnyomásról.

A tavalyi év végén II. Erzsébet királynő pedig lovaggá ütötte Hamiltont, tehát szó sincs róla, hogy a sportoló ki lenne rekesztve a brit társadalomból.