José Mourinho mindenkinek hazudott élete egyik legfontosabb meccséről

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT SMILING
Roma's Portugal's coach Jose Mourinho reacts during the Italian Serie A football match AS Roma and Sassuolo at the Olympic stadium in Rome on September 12, 2021. (Photo by Vincenzo PINTO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma labdarúgócsapata Stephan El Shaarawy 91. percben lőtt góljával nyert vasárnap 2-1-re a Sassuolo ellen a Serie A harmadik fordulójában. A fővárosiak portugál edzőjének, José Mourinhónak ez volt az ezredik tétmérkőzése a kispadon, és mint most elmondta, minden hazugság volt, amit korábban a találkozóról mondott. 

A győztes gól után bemutatott őrült rohanás már jelezte, hogy korántsem volt ez egy szokványos mérkőzés, még egy olyan hihetetlenül sok nagy csatát, sikert és kudarcot megélt edzőnek sem, mint Mourinho. A portugál a találkozó után be is vallotta, bizony nyomta a vállát az ezredik meccs súlya.

"Hazudtam. Még magamnak is hazudtam, amikor azt mondtam, hogy nincs semmi különleges ebben a meccsben. Ez egy igazán fantasztikus szám, és életem utolsó napjáig emlékezni is fogok rá. De iszonyúan féltem, hogy az életem hátralévő részét esetleg úgy kell leélnem, hogy elvesztettem az edzőként megvívott ezredik meccsemet. Mindenkinek hazudtam erről" - ismerte be Mourinho a lelkét megnyugtató győzelem után.