Olyan történt a baseballmeccsen, amilyenre a legöregebb szurkolók sem emlékeznek - videó

New York Yankees v Baltimore Orioles GettyImageRank2 american league national league Horizontal SPORT BASEBALL
BALTIMORE, MARYLAND - SEPTEMBER 15: Brett Gardner #11 of the New York Yankees looks on during a pitching change against the Baltimore Orioles at Oriole Park at Camden Yards on September 15, 2021 in Baltimore, Maryland. Rob Carr/Getty Images/AFP (Photo by Rob Carr / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az amerikai sajtóban is csak ámulnak azon, ami a Baltimore Orioles-New York Yankees mérkőzésen történt a profi baseball-ligában (MLB).

A mérkőzés utolsó, 9. inningjében 3-2-es hazai, azaz Orioles-vezetésnél történt, hogy a harmadik bázison álló játékvezető, Tim Timmons megélegelte a felé érkező bekiabálásokat, valamint a nagy készülődést, hogy a mérkőzés végén a pályára rohanjon a teljes szakmai stáb, úgyhogy fogta magát, és mindenkit(!) elzavart a kispadról.

A liga hivatalos oldalán a történtekről beszámoló cikkben sem győznek csodálkozni az eseten. Mint írják olyanra már volt példa, hogy elküldött egy bíró egy főedzőt, egy segédedzőt, vagy bárkit, aki nem bírt viselkedeni, beleértve a csapatok olykor túl szemtelen kabaláit is, de olyat még nem látott az MLB világa, hogy egy teljes edző-szakmai stábot elzavarjon egy bíró a kispadról.

A végig szakadó esőben, majd a meccs végén már valóságos zivatarban lejátszott meccsen a történelmi bírói beavatkozás az Oriolest zavarta meg: nem tudták kiejteni a Yankees utolsó két dobóját, így vendégek pedig fordítottak, és végül 4-3-ra megnyerték a mérkőzést.