Csalódást okozhat a Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S21
Vágólapra másolva!
A szivárgások szerint mindössze 3700 mAh-s akkumulátort építenek az alapmodellbe, amely csak 25 wattos töltést támogathat.
Vágólapra másolva!

A Samsung-ügyekben mindig jól informált Ice Universe forrásai szerint a Galaxy S22 szériába belépőt jelentő alapmodell mindössze 3700 mAh-s akkumulátort kap majd, amihez 25 wattos töltés társul majd.

Mivel a Galaxy S22+ és a Galaxy S22 Ultra jóval nagyobb kapacitású energiaforrással és 45 wattos töltési rendszerrel gazdálkodik majd, ezért a Galaxy S22 nem lesz egységes a drágább variánsokkal, és egyes szakértők szerint üzemidő és töltési idő tekintetében is csalódást okozhat. Ezen felül pedig mindenki arra számít, hogy a Samsung jövőre sem ad töltőt a legdrágább csúcsmodelljeihez, így az adaptert külön kell megvenni.

Samsung Galaxy S21 Forrás: trusted reviews

Jó hír lehet mindenesetre a kompakt mobilok kedvelőinek, hogy a Galaxy S22 állítólag még az egyébként igen kompakt, 146,7 x 71,5 x 7,7 mm-es iPhone 13-nak is alávág majd méretekben. Ezzel a Galaxy S22 a Galaxy S10e óta a legkompaktabb Samsung csúcsmobil lenne.