Spanyol lapértesülések szerint már meg is van az FC Barcelona új vezetőedzője

FC Barcelona v Bayern Munich - UEFA Champions League 2021,Barcelona,Bayern Munich,FC Barcelona,Football,Spain,UEFA Ch Horizontal
BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 14: Barcelona's striker Memphis Depay looks on after Bayern Munich’s score during the UEFA Champions League group E match between FC Barcelona and Bayern Munich at Camp Nou stadium on September 14, 2021 in Barcelona, Spain. Adria Puig / Anadolu Agency (Photo by Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Alig néhány óráig volt csak üresen az FC Barcelona vezetőedzői széke, a spanyol Sport információi szerint ugyanis már meg is találták a klub új emberét. 

A klub az újabb vereség után éjjel azonnali hatállyal kirúgta Ronald Koamen vezetőedzőt, és a hírek szerint Xavi Hernández lesz az utódja, aki korábban már többször is nemet mondott a pozícióra.

Xavi Hernández az FC Barcelona legendája, harmadszorra igent mondott? Forrás: DPPI/Bagu Blanco

Korábban ő maga beszélt arról, hogy korábbi csapatától már kétszer is megkeresték, de mindannyiszor elutasította az ajánlatot. A jelek szerint a mostani felkérésnek már nem tudott ellenállni a jelenleg Katarban dolgozó edző.

Hosszú évek óta nem szerepelt olyan rosszul a Barcelona, mint idén Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Adria Puig

A Sport úgy tudja: a klub és Hernández már meg is egyeztek, viszont jelenlegi munkaadójával, az al-Szaddal élő szerződése van, így még meg kell állapodniuk a klubbal, ahol 2019 óta dolgozik vezetőedzőként.