Meghalt a kapospulai anya, akit a férje mindenhol keresett

illusztráció, mentőautó, mentő, ambulancia, rendőrség, rendőrautó, rendőr
Vágólapra másolva!
Egy férfi kétségbeesetten kereste a feleségét, aki október 22-én elindult hazafelé a munkahelyéről, de nem érkezett meg. A férfi legnagyobb félelme beigazolódott, megtalálták a nő holttestét – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A férfi először az egyik közösségi oldalon posztolta, hogy a felesége eltűnt, miután hazaindult a munkából október 22-én. Nem érte el telefonon, és a rendőrség akkor már kereste. Később a Ripostnak elmondta, hogy Kaposváron utcáról utcára kereste a nőt.

- mondta a férfi korábban.

Később azonban kiderült, hogy megtalálták a nő holttestét Kaposváron.

A férfi a közösségi oldalán osztotta meg a hírt:

"Szörnyű napok elé nézzünk !!! Nincs már feleségem és a lányomnak nincs anyja ! Nekem ő volt a nagy szerelmem, az életem a mindenem a mátkám......Az eltűnése óta a bejárati ajtó végig nyitva volt hátha besétál és figyeltem éjjel minden kis zajra. A Virág is nagyon hitt benne ,hogy visszajön és levágja a fufruját mert ez csak ő tudta úgy megcsinálni...most lenne a legnagyobb szükség rá..és nem lesz majd ha lesz esküvője és segít neki, semmi nem lesz úgy mint régen még a mosógépet se tudjuk kezelni,és az én ruhámat se tudja senki úgy kivasalni mint ő.....ünnep karácsony kirándulás kit érdekel már....egyszerűen nem is tudom mi lesz......A világ legjobb felesége volt...remélem találkozzunk majd a mennyországba....és ez gyorsan eljön..."