Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ütötte-verte élettársát egy százhalombattai férfi

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Az érdi rendőrök meggyanúsították azt a 40 éves férfit, aki többször bántalmazta, leköpte, fenyegette élettársát, mindezt sokszor két kiskorú gyermekük szeme láttára.
Vágólapra másolva!

Megelégelte volt élettársa viselkedését és feljelentést tett a rendőrségen egy százhalombattai asszony, mivel a férfi szinte állandósult vitáik közben

rendszeresen ököllel ütötte-verte mindenhol, ahol érte.

Emellett megalázóan viselkedett vele,

fenyegette és leköpte és mindezt többször is a gyermekeik előtt.

Az áldozat ezeket a támadásokat mindig könnyebb sérülésekkel megúszta. Az egyik ilyen alkalommal a férfi, miközben a nő már a földön feküdt, nem hagyta abba, többször megrúgta és azt kiabálta:

- idézi R. Norbert szavait a police.hu.

A férfi minden lehetséges módon igyekezett megkeseríteni volt élettársa életét. Előfordult, hogy au elvert, földre zuhanó nő zsebéből kiesett mobilját vette magához és vitte el. De olyan is akadt, hogy a nő értékeiben is kárt tett. A 40 éves férfit október 30-án fogták el. Kihallgatásán nem emelt panaszt a gyanúsítás ellen, de a terhére rótt bűncselekményeket csak részben ismerte be.

Azzal próbált védekezni, hogy volt párja megcsalta, ezért viselkedett agresszíven, és emiatt volt szélsőséges a kapcsolatuk.

Az őrizetbe vett férfival szemben kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, zaklatás és kifosztás, valamint rongálás gyanúja miatt indult eljárást az Érdi Rendőrkapitányságon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről