Szokatlan fordulatot vesz az időjárás

ősz, eső, esernyő, időjárás, hideg, város, járókelők, kabát, Széll Kálmán tér
Vágólapra másolva!
Ritka novemberben a 22 Celsius-fok, a csütörtöki esővel zivatarok és viharos szél is jöhet - figyelmeztet előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Csütörtök: Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte sokfelé, kora délutántól inkább a keleti tájakon várható eső, zápor, zivatar. Eleinte a délnyugati, estétől az északnyugati szél erősödhet meg.

Zivatarok környezetében viharos széllökések lesznek.

11 és 22 fok között alakul a hőmérséklet - délkeleten lesz a melegebb.

Péntek: Borongós idő lesz. Az ország délkelet felén többfelé újabb esők lesznek, északnyugaton csak elszórtan lehet csapadék. Az északnyugati szél élénk lesz. 9-14 fok körüli szürke, őszi idő várható.

Újabb esők, délkeleten zivatar is lehet csütörtökön Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szombat: Az ország nagy részén borult, ködfelhős időre van kilátás. A délkeleti területen továbbra is előfordulhat eső, szitálás. 7 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet. Gyenge lesz a délies légmozgás.

Vasárnap: Erősen felhős, párás, néhol már

tartósan ködös idő lesz.

A reggeli órákig szórványosan lehet eső, szitálás. A déli, délkeleti szél mérsékelt marad. 9-15 fok körül valószínű a csúcsérték.

Hétfő: Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és északnyugat, nyugat felől egyre többfelé várható eső, záporeső. Az északnyugati szél is fokozatosan megerősödik. Hidegfront érheti el a Kárpát-medencét.