Fegyveres rablók elől menekült hajnalban a tévésztár

PrettyLittleThing La La Anthony EDIT Launch Party USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood County Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2021 Photography Image Photograph People Prett
Actor Terrence J arrives at the PrettyLittleThing La La Anthony EDIT Launch Party held at Beauty and Essex at Dream Hollywood Hotel on November 1, 2021 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Fegyveresek próbálták meg kirabolni Terrence Jenkins műsorvezetőt és színészt, de sikerült elmenekülnie.
Vágólapra másolva!

Az MTV és a BET műsorvezetőjének, a több mint 20 produkcióban színészként is látott Terrence Jenkinsnek sokkoló élményben volt része szerdán hajnalban, a háza előtt megpróbálta kirabolni négy férfi.

Terrence J Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A fegyveres támadók egészen Sherman Oaks-i otthonáig követték a Terrence J néven is szereplő tévésztárt: kocsival szorosan mögé álltak, amikor leparkolt, majd kipattantak, hogy kirabolják.

Jenkins észrevette, hogy mi a tervük, ezért beletaposott a gázba, és elmenekült, mire a támadók utánalőttek. A műsorvezető találkozott egy járőrrel, így a tettesek odébbálltak, még keresi őket a rendőrség.