Egy időre visszavonulhat Joe Biden a nyilvános szerepléstől, részletek a Darázsfészek álhíradójában

Joe Biden, Naftali Bennett, alvás, elalszik, megbeszélés
WASHINGTON, DC - AUGUST 27: U.S. President Joe Biden listens during a meeting with Israeli Prime Minister Naftali Bennett in the Oval Office at the White House on August 27, 2021 in Washington, DC. During their first face-to-face meeting at the White House, US President Joe Biden and Israeli Prime Minister Naftali Bennett focused their talks on Iran. (Pool Photo by Sarahbeth Maney-Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az egész Egyesült Államokat meglepte az elnök döntése, miszerint egy kis időre visszavonul a nyilvánosságtól. Mint ismert, Joe Biden amerikai elnök, akinek folyamatosan csökkent a népszerűsége  hazájában, az utóbbi időben többször elaludt hivatalos tárgyalásain, illetve az is előfordult, hogy eltévedt a Fehér Ház kertjében, és testőreinek kellett útba igazítaniuk. Legutóbb pedig a glasgowi klímacsúcson, még szellentett is egyet a teremben.
Vágólapra másolva!

Bagi Iván álhíradója szerint most a szenátus jóváhagyott egy furcsa szabályt, ami talán segíthet kiküszöbölni, hogy a 78 éves elnök a tél folyamán további kellemetlen helyzetbe kerüljön. Azt, hogy pontosan mit talált ki a demokrata többségű Szenátus az elnök rohamos és a baloldal folyamatos népszerűségvesztésének megállítására, kiderül a Darázsfészek újratöltve legfrissebb adásából!