Németország kiadja Magyarországnak a Döcher-gyilkosság gyanúsítottját

Vágólapra másolva!
Döcher Györgyöt és a társát a saját presszójában gyilkolta meg B. Károly és társa, Sz. Árpád Budapesten 1999-ben. A gyilkosságot D. Alex, vagy becenevén Turek rendelhette meg, akit október 8-án fogtak el Budapesten. Ezzel egy időben elfogták a bűntársát is Németországban. A Pesti Srácok információi szerint a német bíróság kiadta B. Károlyt, és nem sokára Magyarországra hozzák.
Vágólapra másolva!

Döcher Györgyöt és társát, Bulgár Misit egy XV. kerületi Presszóban lőtte le két férfi egy skorpió géppisztollyal.

A gyanú szerint a gyilkosságot D. Alex, ismertebb nevén Turek rendelte meg a barátja ellen, amit B. Károly és társa, Sz. Árpád hajtott végre.

Sz. Árpád meghalt egy autóbalesetben 2005-ben, B. Károlyt viszont idén, október 8-án elfogták Németországban, csak úgy mint Tureket, őt Budapesten.

A Pesti Srácok Információi szerint

a német bíróság kiadta Magyarországnak a férfit, és nem sokára haza is hozzák.

Ahogy azt korábban megírtuk,

Turek egy Dunaszerdahelyi bűnözőcsoporthoz fordult, hogy gyilkolják meg korábbi barátját és üzlettársát, Döcher Györgyöt.

A csoport vezetője ezt elfogadta, és megbízta a gyilkossággal Sz. Árpádot és B. Károlyt. Cserébe azt kérhette Turektől, hogy végezzen az ő ellenfeleivel. Ez meg is történhetett, amikor 10 maffiózót mészároltak le egy dunaszerdahelyi étteremben.