Joshua pénzért lemondhat az Uszik elleni visszavágóról

Box TOPSHOTS Horizontal BOXING
Ukrainian boxer Oleksandr Usyk (L) fights British heavyweight champion boxer Anthony Joshua at the end of their heavyweight boxing match at Tottenham Hotspur Stadium in north London on September 25, 2021. - Usyk defeated Joshua on points. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Idén szeptemberben Londonban Olekszandr Uszik megfosztotta Anthony Joshuát a WBO, WBA, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnoki címeitől. Jelen állás szerint a brit ökölvívó pénzért akár le is mondhat a visszavágóról.

Amióta szeptemberben elveszítette nehézsúlyú WBO, WBA, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnoki címeit Anthony Joshua, egyre biztosabbnak tűnt, hogy jövő év elején ismét összecsap legyőzőjével, az ukrán Olekszandr Uszikkal.

Joshua viszont egy friss riportban arról beszélt, megfontolná, hogy megfelelő pénzügyi ajánlat esetén félreállna az útból,

nem élne a visszavágó lehetőségével, és így azonnal összehozhatnák Uszikot a WBC világelső Tyson Furyval.

Joshua (jobbra) megfelelő ajánlat esetén megfontolná a visszavágót Forrás: AFP/Adrian Dennis

Nem kell, hogy kedveljenek, de tisztelniük kell engem. Ami a félreállást illeti, nem tudom, hogy ez összhangban van-e azzal, amit erkölcsileg képviselek. Ha mégis megkeresnek egy ilyen verzióval, és a felajánlott pénzösszeg megfelelő, akkor el kell rajta gondolkodni" - nyilatkozta Joshua.

Forrás