Minden nap másfél órát tölt a férje mellett a kórházban Kóbor János felesége

KÓBOR János énekel énekes koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY zenész
Kóbor János az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában, 2019.
Vágólapra másolva!
Minden nap másfél órát tölt a kórházban, szeretett férje mellett Zsóka, Kóbor János felesége. A zenész állapota a hírek szerint súlyos, a család azonban teljes hírzárlatot rendelt el.
Vágólapra másolva!

– Nincs változás Mecky állapotában – mondta a Blikknek a zenekar menedzsere. Trunkos András azt is hozzátette, hogy a kórház és az orvosok csak a zenész feleségének adnak tájékoztatást, és abban maradtak, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, a menedzser szerint azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot.

Kóbor János két hete került kórházba Forrás: MTI/Mohai Balázs

– Reméljük a legjobbakat.

Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett. Nagyon nehéz neki, de erős nő, ő is remél, bízik – mondta bizakodva Trunkos.

Mélyaltatásban van

A cikkben azt is felidézik, hogy Zsóka és Mecky 16 éve alkotnak egy párt, egy közös gyermekük van. A Blikk szerint a pár tökéletes harmóniában él, rajongásig szeretik egymást, így teljesen érthető, hogy Zsóka most úgy érzi, kicsúszott a lába alól a talaj.

A Blikk ezúttal is kereste Zsókát, de - ahogyan az elmúlt hetekben - most sem érték utol.

A zenész felesége teljes hírzárlatot rendelt el,

mivel tudja, Kóbor nem szeretné, ha az állapota, a betegsége aggodalmat okoznak rajongóinak.

Az Omega énekese több mint két hete az otthonában lett rosszul, innen került kórházba. A kiszivárgott hírek szerint az állapota válságos: lélegeztetőgépen, mélyaltatásban van. A koronavírus-fertőzés miatt jelenleg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kezelik. A Blikknek korábban Mecky azt mondta, hogy nem adatja be magának a vírus elleni védőoltást, bízik az immunrendszerében, valamint abban, hogy – a nagyszüleihez hasonlóan – sokáig él majd.