Nemcsak az ejtőernyősök, de a repülő is elkezdett zuhanni - videó

repülő skydiving
Vágólapra másolva!
A fék helyett a gázra lépett egy tolató buszsofőr, nem látta a kamion vezetője a motorost, súrolta egy kisbusz a gyalogost. És persze az ejtőernyős-zuhanás. Nézze meg a megdöbbentő felvételeket!
Vágólapra másolva!

A fék helyett a gázra lépett a tolató buszsofőr

Több autóval is ütközött az a busz, amelynek sofőrje a kínai Hszingning városának egyik forgalmas úrján meg akart fordulni.

A tolatáskor ugyanis a fék helyett a gázra lépett, majd így tett egy kört.

Miután a busz megállt, diákok menekültek ki belőle. A belaesetben szerencsére senki sem sérült meg, de a sofőrt felfüggesztették az állásából.

Nem látta a kamionsofőr a motorost

Furcsa baleset történt a malajziai Selangor egyik benzinkútján. Egy motorkerékpáros leguggolt, hogy felpumpálja a hátsó keréken a gumit, eközben egy kamion a háta mögött egy nagy kört tett, hogy megforduljon.

A kamion sofőrje nem vette észre a motorost, és elsodorta őt,

de szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett a balesetben.

Lerepült a papucsa a balesetben, de nem sérült meg

Hihetetlen jelenet játszódott le a kínai Ningtö városánál, ahol egy férfi sétált az úton. Egy kisbusz lassitás nélkül érkezett oda, és csak egy gyors mozdulattal sikerült elugrania előle.

A balesetben elrepült a férfi papucsa, de ő csodával határos módon nem sérült meg.

A kisbusz az árokban kötött ki.

Az ejtőernyősök után a repülő is elkezdett zuhanni

Ritkán fordul elő, hogy az ejtőernyősök a repülő fölé kerülnek, amiből kiugrottak. Egy dél-afrikai formációs ugrásban pont ez történt. A repülő 16 ezer láb (4877 méter) magasságban járt, az ejtőernyősök pedig kimásztak a szélére, hogy egyszerre vessék magukat a mélybe. A videót készítő férfi érezte, hogy a repülő átesés közeli helyzetbe kerül (amikor lecsökken a felhajtóerő és megnő a légellenállás). Ezért elengedte a kapaszkodót, majd nyolcan követték őt, miközben

a gép valóban átesett, és orral lefelé zuhanni kezdett, az ejtőernyősök alá esve.

Amikor a repülő kezdte visszanyerni a stabilitását, még egy ejtőernyős kiugrott, így négy másikuk maradt benn a pilótával. A veszélyes incidens ellenére a formáció sikerült az ejtőernyősöknek, a repülő pedig rendben leszállt.