Gondoskodjon egy kézből az egész családról!

biztosítás, életbiztosítás
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány által terhelt időszakban mindannyiunk számára kiemelt jelentőségűvé vált, hogy minden elképzelhető élethelyzetre időben felkészüljünk. Az MVM Otthon biztosításai megoldást kínálnak a mindennapok során előforduló, váratlan eseményekre.
Vágólapra másolva!

Az MVM-cégcsoportban működő MVM Otthon Plusz Zrt. által közvetített biztosítások életminőséget formáló és támogató biztosítási szolgáltatásokat nyújtanak. A kiváló ár-érték arányú MVM Otthon biztosítások között mindenki garantáltan megtalálja a számára legmegfelelőbbet – akár havi pár száz forintos díjért.

A koronavírus-járvány által terhelt időszakban mindannyiunk számára kiemelt jelentőségűvé vált, hogy minden elképzelhető élethelyzetre időben felkészüljünk. Forrás: Shutterstock

A biztosítási csomagokat egyszerűen, online megrendelhetjük, a biztosítások havi díját pedig kényelmesen, az MVM-es gáz- vagy villanyszámlával együtt fizethetjük.

Az Otthon Gondoskodás baleset-biztosítás és számlavédelem alacsony díj ellenében baleset esetén akár 2 millió forintos kártérítést is nyújthat, továbbá munkanélküliség, keresőképtelenség esetén maximum 6 hónapon keresztül havi 10 000 vagy 20 000 Ft-os hozzájárulást kapunk a villany- vagy gázszámlához.

Az Otthon Vitál egészségbiztosítás megkötésével a lehető leggyorsabban férhetünk hozzá kiemelkedő orvosi szolgáltatásokhoz, emellett 24 órás telefonos orvosi tanácsadás, valamint a legmodernebb képalkotó diagnosztikai vizsgálatok állnak rendelkezésünkre.

Az Otthon SOS Garancia biztosítás igénybevételével garancián túli biztonságot nyerünk elektromos háztartási, szórakoztatóelektronikai és hordozható számítástechnikai eszközeinkre akár 500 ezer forintos kártérítési összegig.

Az Otthon Harmónia kockázati életbiztosítás jelentős anyagi támaszt biztosít. Havi díja fiataloknak különösen olcsó, de kedvezményes díjjal házastársra vagy élettársra is megköthető, ráadásul nincs egészségiállapot-elbírálás és orvosi vizsgálat.

Az Otthon SOS asszisztencia biztosítás háztartási vészhelyzet esetén 4 órán belül garantáltan gondoskodik szakember küldéséről, de választható olyan csomag is, amellyel gázüzemű fűtő- és melegvíz-előállító készülékeink éves karbantartása és javítása is megoldott lesz.

Az Úton SOS autós asszisztencia biztosítás bármilyen korú és típusú személygépkocsira köthető, és azonnali segítséget garantál éjjel-nappal, Magyarországon 1 órán belüli kiérkezéssel.

Az Otthon Alkony kegyeleti biztosítás lehetővé teszi, hogy szeretteinket mentesítsük a magas összegű kegyeleti kiadások alól. Ennél a biztosításnál sincs egészségiállapot-elbírálás. Akár 75 éves korig is igénybe vehető, valamint nincs életkor szerinti lejárata.

Bővebb információ az MVM Otthon biztosításokról itt.