Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A magyar családok jövőjéről szól a gyermekvédelmi népszavazás

Vágólapra másolva!
A gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők dolga, ebbe semmilyen lobbinak nem lehet beleszólása. Ezért a gyermekvédelmi népszavazás valójában a magyar családok jövőjéről szól – vallja Dr. Gór Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje Budapest 4. számú egyéni választókerületében.
Vágólapra másolva!

A család, mint intézmény meggyengült napjainkra a modern világban.

fogalmazott sajtótájékoztatóján Dr. Gór Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje Budapest 4. számú egyéni választókerületében.

Gór Csaba szerint a gyermekvédelmi népszavazás a magyar családok jövőjéről szól Forrás: PM/Trieber Julia

„A gyermekvédelmi népszavazás a magyar családok jövőjéről szól, és ebben a kérdésben egyedül a magyar emberek dönthetnek. A gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga. Ezért kérek arra mindenkit, hogy vegyen majd részt a népszavazáson, és mondja el véleményét a témában" – mondja Dr. Gór Csaba. Hozzáteszi: a népszavazás eredménye alapján majd nemzeti hatáskörben alkothatók meg a gyermekvédelmi szabályok, éppen úgy, ahogyan azt Magyarországon az emberek helyesnek tartják és kinyilvánítják. Európában elsőként a magyar embereknek van lehetőségük véleményt mondani a kérdésben egy országos népszavazáson.

Dr. Gór Csaba szerint egyértelműen látszik, hogy

a baloldal nyíltan a brüsszeli balliberális lobbi és az LMBTQ-aktivisták oldalára állt, ezért támadja a gyermekvédelmi népszavazást.

Márki-Zay Péter a BBC-nek kifejtette rádióinterjújában, hogy azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt, Fekete-Győr András pedig egy rádióbeszélgetésben megerősítette, hogy transzszexuálisoknak is engedné, hogy szexuális felvilágosító órákat tartsanak az óvodákban és az iskolákban.

Az országgyűlési képviselőjelölt szerint a különféle kétes politikai lobbierők érdekei helyett végre valóban a gyermekek érdekeit kellene szem előtt tartani, ezért tartja fontos lépésnek a gyermekvédelmi törvényt és ezért bíztat mindenkit arra, éljen a lehetőséggel és mondja el véleményét a jövő évi népszavazáson.

Dr. Gór Csaba a témával bővebben is foglalkozik a Budáért Podcast című sorozatának legfrissebb epizódjában: Frivaldszky Edittel, az Emberi Méltóság Központ igazgatójával éppen a gyermekvédelem kérdéseit járták körül.

A teljes adást itt hallgathatják meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről