Mike Tyson 55 évesen is bombaformában van - fotó

Dionne Warwick Hosts Celebration Of Smiles Event On Her 81st Birthday To Benefit Medical Charity Organization, Operation Smile And The Kind Music Academy GettyImageRank3 Color Image arts culture and entertainment celebrities Horizontal
MALIBU, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Former professional boxer Mike Tyson attends Celebration of Smiles Event hosted by Dionne Warwick on her 81st Birthday to benefit medical charity organization, Operation Smile and The Kind Music Academy on December 12, 2021 in Malibu, California. JC Olivera/Getty Images/AFP (Photo by JC Olivera / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A legendás amerikai bokszoló, Mike Tyson a családjával és a barátaival a Karib-szigeteken élvezte a napsütést, és láthatóan 55 évesen is remek fizikai állapotnak örvend.

Az 55 éves Tyson 2005-ben vonult vissza a profi boksztól, majd tavaly novemberben visszatért a szorítóba, ahol döntetlennel zárult nyolcmenetes csatát vívott Roy Jones Jr.-ral, egy másik volt világbajnok, szintén veterán ökölvívóval.

A The Sun megírta, hogy a bokszlegenda a családjával és a barátaival a Karib-térség egyik tengerpartján élvezte a napsütést, hogy kikapcsolódjon az ünnepi időszak előtt.

Az amerikai sztár fehér pólóban és fekete úszónadrágban jelent meg két hölgy társaságában, és a fotók tanúsága szerint 55 évesen is remek formában van.

Mike Tyson 55 évesen is kiváló formának örvend Forrás: The Sun

Tysonról az a hír járja, hogy rendszeresen vív edzőmérőzéseket, annak érdekében, hogy fitt maradjon, ám akkora rajzfilmrajongó hírében áll, hogy az eredetileg öt órás tréningeket 60 perc alatt teljesíti, mert nem szeretne lemaradni kedvenc mesefilmjeiről.