Kitiltották Cicciolinát a testvére temetéséről

Cicciolina
Vágólapra másolva!
Cicciolina, azaz Staller Ilona vasárnap este veszítette el fivérét, Lászlót. Az Olaszországban élő egykori felnőttfilmesnek a gyász mellett egy családi konfliktussal is szembe kell néznie, László fia ugyanis kitiltotta őt a temetésről.
Vágólapra másolva!

Cicciolina a koronavírus miatt körülbelül már két éve nem tudott találkozni testvérével, Lászlóval, de a Blikknek adott interjújában elmondta, hogy nagyon sokszor beszéltek telefonon, rendszeresen tartották a kapcsolatot.

Testvére nem volt beteges alkat, nemrég kapta meg a koronavírus elleni második oltását, de utána nem sokkal agyvérzést kapott és a fél oldalára lebénult, állandó ápolásra szorult.

Cicciolina, Instagram

Lászlót egy otthonba kellett szállítani.

Cicciolina húga, Vali még bízott abban, hogy László felépül, de vasárnap hajnalban a teste feladta a harcot és meghalt.

László fia valamiért nem akarja, hogy Vali és Cicciolina ott legyenek apja temetésén, az időpontot és a helyszínt sem akarja elárulni nekik.

Cicciolina mindenképpen ott akar lenni, amikor végső nyugalomra helyezik testvérét, de nem tudja, hogyan nyomozza ki, hogy mikor lesz a temetés, szerinte testvére fiának a gonoszságot, amit velük művel, majd visszaadja a karma.

Szerinte unokaöccse nem törődött az apjával, amíg élt.

Már csak ketten maradtak a húgával; van még egy testvérük, Attila, de vele a volt felnőttfilmes már nem beszél, mert egyszer csúnyán átverte őt, és még mindig sok pénzzel tartozik neki.