Ünneplés helyett botrány az Exatlonban, volt zsarolás és fenyegetés is

Vágólapra másolva!
Az idei évad legfeszültebb pillanatait láttuk.
Vágólapra másolva!

A január 11-i adásban ha nehezen is, de 10-9-re végül nyertek a kékek: ahelyett, hogy elégedetten pihenni tértek volna, náluk tört ki a botrány, nem a Bajnokoknál. Az már korábban is világos volt, hogy Vestator, azaz Mischinger Péter nem könnyű természet (a saját évadjában is voltak bőven beilleszkedési problémái), most viszont még mellőzve is érzi magát, nem tudja elviselni, hogy Novák Zalán számít a csapat vezérének, még úgy is, hogy sérült. A gladiátor szerint a "hirtelen halál" előtt semmibe vették a szavait, a többiek viszont azzal érveltek, hogy mindenki ugyanazt mondta, csak ő lógott ki a sorból.

Szavazzon!

Kinek volt igaza az exatlonos vitában?

Mischinger este szónoklatot intézett a többiekhez, íme:

Novák Zalán szerint a csapattársa mindenki zsarolt:

Vestator az összeölelkezős békülés után sem nyugodott meg:

Nézzünk pár nézői véleményt a műsor Facebook-oldaláról!

"Péter egy energiavámpír, és ezt meg is mondja. Szükségem van rátok, ha nem kapok egy jó szót, lemerülök, én kívülről építkezem. Minél előbb meg kell szabadulni tőle."

"Képernyőn keresztül lefáraszt a Péter. Rettentően sok nekem, pedig első évadban birtam... Nem is tudom, szegények, hogy birják vele 0-24-ben."

"Nem értem, miért hasonlítja magát egy gladiátorhoz, amikor úgy viselkedik, mint egy primadonna."

TV2

"Nincs miért elismerjék és felnézzenek rá. Nagyon agresszív személyiség, mindig másban keresi a hibát. Tükörbe kéne nézni és elgondolkodni."

"Mondjuk ki, lassú nem igazán ügyes. Így aztán még az élő fába is beleköt, hisztizik. Ő nem tud egy lenni a sok közül, hanem valaki szeretne lenni, no de ahhoz még igencsak kevés."

Persze van, aki szerint Zalánnak már nem kéne ott lennie: "Most nem azért, de törött lábbal nem hazafelé kéne tartania?"

Az egyik frusztrált, a másik sérült

A helyzetet persze mindenki másképp értelmezi, de nyilvánvaló, hogy ha Mischinger Péter folyamatosan szállítaná a győzelmeket, nagyobb elismertsége lenne a csoporton belül, és a frusztrációja is csökkenne. Nézzük a tényeket: ő 15 futamból 11-et elveszített, ami nagyon gyenge, 26,6%-os teljesítmény, alighanem ezért is van benne ekkora feszütség. Ő az első évadban jobb volt, 55%-on állt a végén, a férfiak közt harmadikként végzett.

Ugyanakkor Novák Zalán mindössze ötöt futott idén, hármat nyert, és csúnyán megsérült: ha tényleg talp- vagy sarokcsontja tört, akkor nincs értelme sokáig a műsorban tartani, még akkor sem, ha ő versenyezni akar saját felelősségre, fájdalomcsillapítókkal is.

Exatlonos cikkeinket alább olvashatja.