Vágólapra másolva!
A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-30-ra kikapott Izlandtól a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon, Budapesten, ezzel kiesett a csoportjából és nem folytathatja a középdöntőben. A meccs után Gulyás István szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak.

„Mindhárom meccsünk ilyen volt, nagyon küzdelmes. Tudtuk, hogy ilyen meccsek lesznek. Nagyon rosszkor hibáztunk a meccsen, volt lehetőségünk többször is fordítani. Az első félidőben könnyű gólokat kaptunk, de küzdöttünk, többen sérülten vállalták a játékot, ez ma egy ilyen nap volt sajnos.

Gulyás István szerint becsülettel küzdött mindenki Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ma már azt éreztem, élvezték a játékot a játékosok, de a hiba benne van. Nagyon jó volt az ellenfél, Izland egy erős csapat. Szerintem nem volt nagyobb nyomás rajtunk, mint a portugálok ellen, az is kulcsmeccs volt. Kicsit többet hibáztunk a kelleténél, a védelem nem zárt jól, ami miatt kicsit elbizonytalanodtunk, de mindenki megérdemli a kalapemelést, mert küzdöttek. Sokat dolgoztunk, nem gondolom, hogy el kellene marasztalni a játékosokat" - mondta Gulyás István.