Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szüleit és élettársát is rendszeresen elverte egy kiskunhalasi férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A férfi részegen ért haza egy este, ezért a családja nem akarta beengedni. Leemelte a kaput a helyéről, aztán az udvaron rátámadt az élettársára, de a szüleit sem kímélte.
Vágólapra másolva!

A kiskunhalasi férfi tavaly tavasszal családjával együtt a szülei házába költözött. Rendszeresen lerészegedett, és ilyenkor állandóan vitatkozott a többiekkel. Június egyik éjjelén is részegen tért haza, úgyhogy a rokonai nem akarták beengedni. Előbb csak hangosan szidta őket, majd köveket dobált a kertbe.

Végül leemelte a kertkaput és bejutott az udvarra. Ekkor lépett ki a ház ajtaján az élettársa és az anyja, akiket megvert. Az anyja fejét kétszer a falnak ütötte.

Aztán kifelé indult, de az apja utánament.

Őt kétszer fejbe vágta egy függönykarnissal. A férje segítségére siető asszonyt a földre lökte, belerúgott és fejen vágta.

Közben az apja rendőrt hívott. Még mielőtt a férfi elmenekült volna,

egy kővel behorpasztotta az apja autóját.

A nyomozás során közben az is kiderült, hogy pár nappal korábban úgy megverte az élettársát, hogy felszakadt a szemöldöke. Az ügyészség kapcsolati erőszakkal, garázdasággal és rongálással vádolja a támadót. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Címlapi képünk illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről