Megöltek egy férfit Heves megyében

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Három férfi együtt lakott egy Heves megyei házban. Az egyik ismerősük gyakran meglátogatta őket, ami idővel idegesítette őket. Egy ilyen alkalommal egyikük kalapáccsal halálra verte az ismerőst, majd a holttestét a társai segítségével bedobta egy kútba.
Vágólapra másolva!

Két férfi egy építőipari vállalkozást vezetett, a barátjuk pedig alkalmazottként dolgozott náluk. Együtt béreltek egy házat maguknak. Az egyik cégvezető ismerőse 2015-ben többször meglátogatta őket.

Idővel ezek a látogatások idegesítették a három férfit, mert az ismerős rámenős volt és agresszív.

2015 karácsonya előtt az ismerős megint elment hozzájuk, hívatlanul jelent meg a három férfinál.

Beszélgetés közben az alkalmazott váratlanul egy kőműveskalapáccsal megütötte a férfi fejét, amibe az belehalt.

A holttestet beledobták az udvaron lévő kútba. Pár nappal később az alkalmazott építési törmelékkel feltöltötte, majd az egyik cégvezető segítségével lebetonozta.

Később, 2016 januárjában a három férfi betört az ismerős tanyájára, ahonnan különböző értékeket vitt el 150 ezer forint értékben.

Az ügyészek most emberöléssel és más bűncselekményekkel vádolják mindhármukat. Az ügy tárgyalása kedden folytatódik az Egri Törvényszéken.