Vágólapra másolva!
David Beckham egy podcastben mesélt saját, illetve felesége étkezési szokásairól. A korábbi szabadrúgás-specialista viccesen megjegyezte, hogy már bánja, hogy megkérte Victoria kezét, mivel az egykori énekesnő 25 éve minden egyes nap pontosan ugyanazt eszi.

A 115-szörös angol válogatott sztárfocista a 90-es évek óta van együtt a feleségével, és noha sok pletyka jelent meg róluk az évek során, kétségtelenül kiállták az idő próbáját. Közel két évtizednyi házasság alatt azonban nem kérdés, hogy időnként felmerül egy-egy vita, így volt néhány leküzdendő akadály, azonban van egy dolog, amit Beckhamnek még a mai napig nehezére esik elfogadni.

David Beckham érdekes titkot árult el feleségéről Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Cliff Hawkins

A Manchester United és a Real Madrid egykori középpályása a River Cafe Table 4 podcastjében elárulta, hogy ő igazi gourmet és kedveli az exkluzív ízeket, felesége étkezési szokásaival azonban még mindig nem tudott megbarátkozni.

Az ételekkel és a borokkal kapcsolatban nagyon érzelmes tudok lenni, ha valami nagyszerűt eszek, azt akarom, hogy mindenki kóstolja meg. Sajnos olyan nőt vettem feleségül, aki az elmúlt 25 évben minden egyes nap ugyan azt eszi.

Mióta megismertem, csak grillezett halat és párolt zöldségeket láttam enni, ettől nagyon ritkán tér el. Talán amikor Harperrel terhes volt, akkor volt az egyetlen olyan alkalom, hogy valamit megkóstolt a tányéromról. Az volt az egyik legcsodálatosabb estém. Nem emlékszem már, hogy mi volt az, de arra igen, hogy azóta sem evett többet" – jegyezte meg viccesen a volt angol válogatott labdarúgó.