Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csapattársát félti az Exatlon népszerű szereplője

Exatlon
Vágólapra másolva!
A saját kiesése kevésbé izgatja Rákóczi Renit.
Vágólapra másolva!

"Mindig inkább mások érdekeit tartom szem előtt. Mindent megteszek, de egy helyen tudok magamért küzdeni, az a ring. Más terepen valahogy másért mindig jobban tudok küzdeni. A sportban szabályok közé vagyunk szorítva, és mindig tisztán játszok, akárcsak az életben, csak az életben sokkal könnyebb lemondani dolgokról. A pihenésem, az étkezésem, az edzéseim is szigorú menetrendet követnek a felkészülési időszakban, így abból nem engedhetek, az élet más területein viszont könnyebben megteszem.

ebben lehet, hogy kilógok, de én nem mindenáron a győzelem miatt vagyok itt. A saját évadom egy igazi önismereti túra volt számomra, rengeteg dolgot tanultam önmagamról. Most is ez hajt, nem csak önmagamról, de a csapatomról is szeretnék magamba szívni minél több tapasztalatot, és otthon ezeket kamatoztatni. Emellett szeretek játszani és itt lenni" - nyilatkozta Rákóczi Reni.

tv2

"Ungival az első évadban is együtt játszottunk, és nagyon sok időt töltöttünk együtt, nagyon megszerettem, és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Örülök, hogy az élet az utamba sodorta. Jelenleg olyan eleme a játéknak, ami az első évadból velem maradt, és

Én emlékgyűjtő vagyok, szeretnék még sok-sok jó emléket, és ehhez Ungira is szükségem van. Ungi tud komoly is lenne, de közben olyan, mintha egy kisgyerek lakna benne, és bármikor bárkit fel tud vidítani, amire szüksége van egy csapatnak és nekem is" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről