"Vissza a másodosztályba!" - az ellenfél edzőjének mutogatott a Barcelona focistája - videó

FC Barcelona v Club Atletico de Madrid - La Liga Santander soccer FC Barcelona Club Atletico de Madrid La Liga Santander Ronald Araujo Xavi Hernandez Waist up Two people Xavi Hernandez head coach LaLiga Santander match Club Atletico de Camp Nou instructio
Xavi Hernandez head coach of Barcelona gives instructions to Ronald Araujo during the LaLiga Santander match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at Camp Nou on February 6, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona labdarúgócsapata vasárnap 2-2-es döntetlent játszott az Espanyol otthonában. A mérkőzés hosszabbításában Gerard Piquét kiállították, a korábban lecserélt Ronald Araujo pedig nem hagyta szó nélkül az esetet.

A játékvezető a 92. percben, 2-1-es Espanyol-vezetésnél kiállította a vendégek sztárját, Gerard Piquét, bár a hazaiak játékosának, Nico Melamednek is piros lapot adott. A Barca korábban már lecserélt védője, Ronald Araujo nem hagyta szó nélkül az esetet és az ellenfél kispadja felé fordulva kiabált és mutogatott.

vetette oda az uruguayi hátvéd a hazaiak edzőjének és kézmozdulatával is hangsúlyozta mondandóját.

A tabellán jelenleg 13. helyen álló csapat szurkolóit alaposan felbosszantotta Araujo viselkedése, és a meccs után az Espanyol edzője is elmondta, hogy felháborítónak tartja a hátvéd provokációját.

A katalán rangadó egyébként 2-2-es döntetlennel ért véget, a Barcelona a 96. percben egyenlített.