Rövid karja miatt csúfolták a válogatott kapust, tömegverekedés lett belőle

fbl Horizontal
Everton's English goalkeeper Jordan Pickford gestures during the English Premier League football match between Everton and Brighton and Hove Albion at Goodison Park in Liverpool, north west England on January 2, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Csak egy italra ugrott be a barátaival egy kocsmába Jordan Pickford, az Everton és az angol válogatott kapusa, de villámgyorsan verekedéssé fajultak a dolgok.

Az eset a Sun brit bulvárlap szerint vasárnap eset 9 körül történt, amikor Pickford és néhány cimborája betért egy italra a Newcastle közelében lévő East Boldonban található Beggar's Bridge kocsmába. Egy szem- és fültanú szerint a már bent tartózkodó vendégek annyi időt sem hagytak a kapusnak és társainak, hogy megigyák a sörüket, mert rögtön elkezdték Pickfordot ócsárolni.

Jordan Pickford nem a legnépszerűbb fickó a Tynside vidékén Forrás: AFP/Paul Ellis

"Csak annyit hallottam, hogy rövid a karod, aztán már ki is tört a bunyó" - mondta a Sunnak a szemtanú.

A verekedésben egy ember orra eltört, rajta kívül még egy törött mobiltelefon gazdája lehet bosszús. A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, de nem elég gyorsan ahhoz, hogy még a helyszínen elcsípjék a kisbuszba pattanó, és a kocsmát elhagyó Pickfordékat.

A szemtanú azt is megejegyzte, hogy, amint kitört a bunyó, a válogatott kapus, rögtön kiment a kocsmából, azaz, ő minden jel szerint nem vett részt a verekedésben, így aligha fogják felelősségre vonni.

Február 8-án az Everton éppen Newcastle-ben játszott bajnokit, és kapott ki 3-1-re, és a hazai drukkerek akkor is megtalálták a kapust, akit egy T-Rex jelmezbe öltözött hazai drukker is a rövid karjai miatt csúfolt ki.