Csak jövőre jöhet a The Last of Us tévésorozat

the last of us hbo naughty dog
Ellie (Bella Ramsey) és Joel (Pedro Pascal) a The Last of Us tévésorozatban
Vágólapra másolva!
Cserébe Pedro Pascal szerint nem fog csalódást okozni a rajongóknak.
Vágólapra másolva!

A The Hollywood Reporter beszámolója alapján a The Last of Us rajongóinak idén már nem kell időt felszabadítaniuk a tévésorozatos adaptáció megtekintésére, az HBO tartalmakért felelős vezetője szerint valószínűleg csak 2023-ban érkezhet meg a csatornára a Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készülő széria első évada. Casey Bloys annyit fűzött hozzá az ügyhöz, hogy jelenleg is gőzerővel folyik a forgatás a kanadai Calgary városában.

Ellie (Bella Ramsey) és Joel (Pedro Pascal) a The Last of Us tévésorozatban Forrás: Naughty Dog / Twitter

Mindeközben a nyomtatott Neelix magazinnak adott interjújában a Joelt alakító Pedro Pascal is megszólalt a sorozat kapcsán, állítása szerint egy számára új típusú karakter bőrébe kell bújnia, amit nagyon élvez, ráadásul így újabb oldalát képes megmutatni a közönségnek. Véleménye szerint a sorozatos adaptáció minden további nélkül képes lesz felvenni a versenyt az alapjául szolgáló játékkal, sem a The Last of Us rajongói, sem pedig a játékot nem ismerő új közönség nem fog csalódni benne.

A HBO-s adaptáció első évada alapvetően az első The Last of Us-ra épül, azonban az eltérő médium miatt nem száz százalékban hű ahhoz. Megijedni viszont nem kell, a játék kreatív igazgatója nyakig benne van az adaptációban, plusz a projekt további kritikus fontosságú munkatársai is nagy rajongók, így jó kezekben van a feldolgozás.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!