Vágólapra másolva!
A Real Madrid elnökét, Florentino Pérezt nagyon felbosszantotta a Paris Saint-Germain elleni 1-0-s vereség a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Amennyiben a madridi sztárcsapat nem tudja kiharcolni a továbbjutást, az könnyen Carlo Ancelotti vezetőedző állásába kerülhet.

Az Independent szerint a Real elnökének egyáltalán nem tetszett az a játék, amit a csapattól látott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A spanyol együttes a párizsi mérkőzésen nem tudott felmutatni kaput eltaláló lövést, és végig rendkívül védekező felfogásban játszott.

Carlo Ancelotti csapata a Santiago Bernabéu Stadionban esedékes visszavágón ugyan kiharcolhatja a továbbjutást, viszont ha ez nem sikerül, akkor könnyen elképzelhető, hogy a következő szezonban már nem az olasz edző ül majd a kispadon.

Carlo Ancelotti jövője bizonytalanná válhat a Real kispadján Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A hírek szerint Pérez régóta szeretné megszerezni Mauricio Pochettinót, aki jelenleg éppen a PSG trénere. Az argentin szakember jövője sem tűnik szilárdnak a francia csapatnál, a Tottenham korábbi edzőjét a Reallal 2016 és 2018 között háromszor BL-t nyerő Zinedine Zidane válthatja nyáron.

Pochettinót a Manchester United is kiszemelte, ezért Péreznek gyorsan kell cselekednie, ha a Paris Saint-Germain első számú sztárja, Kylian Mbappé mellett a csapat edzőjét is Madridba szeretné csábítani.