Kiderült, közös vagy külön kasszán van-e Lékai-Kiss Ramóna és férje

Lékai Máté és Kiss Ramóna kisbabájukkal utaztak a tengerhez
Vágólapra másolva!
Lékai-Kiss Ramóna, a TV2 Sztárban sztár zsűritagja, férje Lékai Máté, a férfi kézilabda-válogatott tagja. Adódik a kérdés a sztárpárok között, akik mind a ketten jól keresnek, hogy a mindennapi életben hogyan rendezik például a bevásárlást, amióta megszületett a kisfiuk, Noé, ki fizeti a három főre jutó költségeket vagy éppen a közös nyaralást. Ezekre a kérdésekre kaptunk választ most.
Vágólapra másolva!

A színésznő műsorvezetőként is igen népszerű, tinédzser lányból felnőtt nővé érve megtanulta azt, hogyan kell eltartania magát, hogyan kell bánnia a pénzzel. Egy ideje a TV2 nagyszabású show-iban látható.

2016-ban nagy változás következett be az életébe: megismerte a férjét, Lékai Mátét és egymásba szerettek. Hamarosan össze is kötötték az életüket és megszületett a kisfiuk, Noé.

"Valahogy úgy alakult már a kezdetektől, hogy külön kasszán vagyunk. De nem lett ez kimondva, csak így van. Sokáig külön is laktunk. Amikor megszületett a gyermekünk, Noé, akkor költöztünk össze. A kórházból gyakorlatilag Veszprémbe mentünk haza. Igazából úgy vagyunk külön kasszán, hogy közös a kassza, mert valójában amink van, az a kisfiunké. Ebből sosem volt vitánk egymással" - mondta a Hto magazinnak.