Megverték a bírót egy kiskőrösi focimeccsen

vidéki focipálya, Anglia, Grounsell Park
A gaboniaknak tetszett a Grounsell Park
Vágólapra másolva!
Egy kiskőrösi férfi és két ismeretlen társa egy nagykőrösi focimeccs után rátámadt a bíróra és két asszisztensére. Az egyik partjelzőt többször megütötték a fején, a másikat combon rúgták, a bírót pedig a nyakán ütötték meg.
Vágólapra másolva!

Tavaly augusztusban focimeccs volt Kiskőrösön. Egy izsáki férfi és két társa a meccs közben folyamatosan szidták a bírót és az asszisztenseit.

A meccs vége után a játékvezető és a segítői elindultak az öltöző felé, de a futókörnél a férfi és a társai körülvették őket.

Képünk illusztráció Forrás: Football Grounds/Andy Fury

A férfi hangosan szidni kezdte az egyik partjelzőt, majd megfogta a mezét és tolni kezdte. A bíró rászólt a férfira, hogy hagyja abba, és megpróbált közéjük állni.

Ekkor a férfit nyakon ütötte. Emiatt a másik asszisztens oda lépett, de még mielőtt bármit tehetett volna az egyik támadó combon rúgta.

A férfi ezek után az először megtámadott asszisztenst többször megütötte a fején. A játékvezetőnek és a segítőinek végül sikerült bemenekülniük az öltözőbe.

Az izsáki férfi ellen az ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre, és tiltsa el minden focimeccsről.