Vágólapra másolva!
Minden idők legjobb profi amerikaifutball-játékosa, Tom Brady is a helyszínen látta, ahogy Cristiano Ronaldo történelmet írt szombat este a Tottenham Hotspur elleni találkozón.

Azok a szurkolók, akik szombaton kint voltak a Premier League rangadóján, biztosan elteszik örökre a jegyüket, hiszen finoman fogalmazva sem hétköznapi mérkőzést láthattak. Egyrészt Cristiano Ronaldo megszerezte manchesteri pályafutása második mesterhármasát, másrészt pedig karrierje 806. tétmérkézésen szerzett góljával a futball történelmének legeredményeseb játékosa lett!

Az Old Traffordon nem ritka, hogy feltűnnek kisebb-nagyobb sztárok, a Spurs elleni 3-2-es sikert például egy nagyobb, sőt óriási sztár is a helyszínen nézte meg: a hétszeres NFL-bajnok, Tom Brady két kedvencének is tapsolhatott a lelátón.

Mint közösségi oldalán írta a meccs előtt, "Lehet, hogy a levegőbe csapok, ha gólt lősz Harry, de ma a Man Unitednak szurkolk".

Bradynek nem kellett csalódnia, hiszen Harry Kane gólt lőtt, a MU pedig nyert, azaz minden vágya teljesült a legendás irányítónak. A két rekorder (Brady 7 gyűrűjénél nemhogy egy játékosnak, de egyetlen csapatnak sincs több) a lefújás után a pálya szélén beszélgetett. Brady elegáns öltönyben, míg Ronaldo, mondjuk úgy, hogy sportosra véve a figurát.