Párizsban megbukott Messi, most megpróbálja magát visszakönyörögni Barcelonába

fbl TOPSHOTS Horizontal HEADSHOT FOOTBALL
Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi looks on prior to the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Girondins de Bordeaux at The Parc des Princes Stadium, in Paris on March 13, 2022. (Photo by Alain JOCARD / AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi előtt mindig nyitva állnak az FC Barcelona kapui - jelentette ki a katalán labdarúgócsapat vezetőedzője, az argentin klasszissal hosszú éveken át együtt játszó Xavi Hernández.

- nyilatkozta a novemberben szerződtetett szakvezető a spanyol Mundo Deportivo című napilapnak.

Hozzátette, az argentin csatár a történelem legjobb játékosa, de jelenleg szerződése van a Paris Saint-Germainnel, amelyhez tavaly két évre írt alá. A tréner azokra a felvetésekre reagált, amelyek szerint hamarosan Messi is visszatérhet a Barcához.

Xavi szerint a Barcelona kapui nyitva állnak Messi előtt Forrás: NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

A hétszeres aranylabdás Messi - aki 672 góljával a katalán klub történetének legeredményesebb játékosa - a Barcelonával a bajnokságot tízszer, a spanyol szuperkupát nyolcszor, a Király Kupát hétszer nyerte meg. Emellett négyszer ért a csúcsra a Bajnokok Ligájában, háromszor az európai szuperkupában és háromszor a klubvilágbajnokságon.