Magyar lányt szeret a külföldi autóversenyző és DJ is

Limit werk, Keszthelyi Vivien, Driving Camp, Zsámbék, 2021.10.28.
Vágólapra másolva!
Keszthelyi Vivien Ralf Schumacher fiával, Daviddel alkot több, mint négy éve egy párt, míg Tomcsányi Anett az ausztrál lemezlovas, Timmy Trumpet szerelme 2016 óta. A TV2-nek nyilatkoztak arról, hogy hogyan ismerkedtek meg a szerelmükkel, a mindennapokban érezhető az, hogy híresség a barátjuk vagy nem.
Vágólapra másolva!

A magyar szépségnek tehát tényleg nincsen párja. A Formula-3-ban versenyző Keszthelyi Vivien pedig nemcsak szép, de tehetséges autóversenyző is, akinek a célja természetesen a Formula-1-be bejutás. Másik nagy szerelme az a David Schumacher, aki szintén autóversenyző és akinek az édesapja nem más, mint Ralf Schumacher. Michael Schumacher fia, Mick is csapta neki a szelet 2014-ben, de a lány az unokatestvérét, David Schumachert választotta, akivel egy akadémista társa ismertette meg évekkel ezelőtt. A híres autóversenyzővel angolul és németül beszélnek, de a magyart is érti a fiú. Úgy nyilatkozott a tévének a szépség, hogy az elején túl szép volt, hogy igaz legyen a kapcsolatuk, de amit mind a mai napig szeret a fiúban az például a lojalitása. A Schumacher-családdal kapcsolatosan megjegyezte azt, hogy olyanok, mint bármelyik másik család és mindenkivel jóban van.

Keszthelyi Vivien Fotó: Polyák Attila - Origo

Timmy Trumpet szerelme, Tomcsányi Anett kezét két éve kérte meg az ausztrál dj, olyan nagy a boldogság közöttük. A magyar lány a sztár keze alá dolgozik és a szerelme kedvéért még kontinenst is váltott: bázisuk jelenleg is Ausztrália. Timmy Trumpet többször járt már hazánkban, zenélt is itthon és ő is több magyar szót megtanult már a menyasszonya kedvéért.

A TV2 videója itt tekinthető meg: