Szandi és nővére olyan titkokat árultak el, amiről még sosem beszéltek

szandi nővér testvér pintácsi viki
Vágólapra másolva!
Pintácsi Viktória és Alexandra – azaz Szandi – között erős kötelék van, jó testvérek és egymás bizalmasai, bár hat év korkülönbség van köztük. Szandi szerint a testvéri kapcsolatra is ugyanaz áll, mint a párkapcsolatra: ahhoz, hogy jól működjön tenni kell, és ők folyamatosan tesznek ezért.
Vágólapra másolva!

Különleges testvéri és egyben baráti kapcsolat az övék, amit megkönnyít, hogy közös szenvedélyük a zene, hiszen mindketten énekesnők.

Viktória sosem hagyta hátra kishúgát, még egy tinidiszkóba is elvitte a kilenc éves Szandit és sosem buktak le a csínytevéssel – mesélték a Mokka stúdiójában.

Viktória egyébként nem csak a zenében, hanem a fotózásban is tehetséges, sokszor kapta már lencsevégre húgát, és Szandi szerint nagyon jó érzéke van hozzá.

Legutóbb a Budapesti I. Légtornafesztiválra is nővérét kérte fel, hogy készítsen róla képeket a rendezvényen és egészen különleges képek születtek, melyet az interjú során meg is mutattak.

A Pintácsi testvérek elárulták, hogy voltak a kapcsolatukban hullámvölgyek, de mindig sikerült megbeszélni a problémáikat. Szívesen töltik együtt az idejüket és kifejezetten szeretnek együtt énekelni, főzni, pingpongozni és biciklizni is, de Viktória a légtornát inkább meghagyja Szandinak.