Varga Mihály: A háború és a béke ügyében kell döntenünk

VARGA Mihály
Budapest, 2022. április 3. Varga Mihály pénzügyminiszter (b) gyermekei társaságában leadja szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a II. kerületi 12. számú szavazókörben, a Fillér utcai általános iskolában 2022. április 3-án. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Minden választásnak kiemelt jelentősége van, de most valóban a háború és a béke ügyében kell döntenünk - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter, miután vasárnap délelőtt Budán leadta szavazatát.
Vágólapra másolva!

A politikus két gyermeke társaságában a Fillér utcai általános iskolában, a főváros 4. számú választókerületében adta le voksát a parlamenti választáson és a népszavazáson.

- hangsúlyozta a fideszes politikus, aki az elmúlt két ciklusban a választókerület országgyűlési képviselője volt.

Varga Mihály pénzügyminiszter gyermekei társaságában leadja szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a II. kerületi 12. számú szavazókörben, a Fillér utcai általános iskolában, 2022. április 3-án. MTI/Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás

Varga Mihály kiemelte: az elért eredmények megvédése higgadt, nyugodt munkát igényel, a béke megőrzését, ehhez pedig kormányzati tapasztalatra van szükség; nagyjából ebben foglalható össze a mostani választás tétje.