Kiborult az európai baloldal a Fidesz elsöprő győzelmétől

SZIJJÁRTÓ Péter; KOCSIS Máté; KUBATOV Gábor; NÉMETH Szilárd; ORBÁN Viktor; SEMJÉN Zsolt; GÁL Kinga, választás, győzelem, fidesz, 2022
Budapest, 2022. április 4. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke győzelmi beszédet mond a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Mögötte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, Máger Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Kubatov Gábor pártigazgató, Gál Kinga európai parlamenti képviselő (b-j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor újabb győzelme nem csupán Magyarországnak, de egész Európának győzelem – értékelte a magyar választási eredményeket a Fox News-on Eva Vlaardingerbroek, az amerikai konzervatív csatorna hollandiai kommentátora - írja a Magyar Nemzet. 
Vágólapra másolva!

– mutatott rá Tucker Carlson műsorában.

2021 augusztus Mathias Corvinus Collegium Fesztivál Tucker Carlson előadás Esztergomban. Fotó: Polyák Attila - Origo

Rámutatott arra is, hogy ez pedig jelzi a baloldal antidemokratikus fenyegetését, ők ugyanis valójában csak akkor akarnak demokráciát, ha az az ő globalista céljaikat szolgálja.

Emlékeztetett rá, hogy az a baloldali rendszer, közte az uniós bürokráciával mindent megtett, hogy lejárassa a magyar miniszterelnököt: hívták rasszistának, amért nem akar migránsokat, hívták bigottnak, amiért meg akarta védeni a gyerekeket az LMBT-propagandától, most, legutóbb pedig Putyin-pártinak.

– folytatta az értékelést. Figyelmeztetett arra is, hogy a vereség ellenére a baloldal nem fog leállni.

– magyarázták a műsorban.

Tucker Carlsonnak, a Fox News sztárműsorvezetőjének egyébként nem kell bemutatni a magyar helyzetet, tavaly Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért címmel filmet forgatott hazánkban. Akkor interjút is készített Orbán Viktorral, amit több millióan tekintettek meg az interneten.